Schoonmaak

Een schone omgeving is een prettige omgeving

Naast adviseren en trainen kunt u Dekker Dienstverlening ook inhuren voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Het is vanzelfsprekend dat wij efficiënt en vakkundig te werk gaan, waardoor u de kwaliteit krijgt die u verlangt, tegen een redelijke prijs. Of het nu gaat om glasbewassing, onderhoud en renovatie van vloeren of andere schoonmaakwerkzaamheden, bij Dekker Dienstverlening bent u aan het juiste adres.

 

Glasbewassing voor particulieren

De ramen van de bovenverdieping zijn vaak moeilijk bereikbaar en het is voor u een hele onderneming om ze schoon te maken en schoon te houden. Waarom zou u niet profiteren van het gemak van een glazenwasser die dat voor u doet? Naast het wassen van ramen kunt u ons ook vragen voor het schoonmaken van houtwerk, (kunststof)gevelbeplating en reinigen van dakgoten.

 

Werkwijze

In dit digitale tijdperk werkt ook de glazenwasser digitaal. Hoewel het wassen van de ramen nog ambachtelijk handwerk is, is het administratiesysteem volledig digitaal.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten dan kunt u via het contactformulier op deze website, of rechtstreeks via [email protected] contact opnemen. De glazenwasser zal dan een afspraak met u maken voor kennismaking en een prijsopgave. Alle afspraken die u maakt met de glazenwasser worden meteen opgenomen in het digitale administratie-systeem.

 

E-mail

U ontvangt vóór elke schoonmaakbeurt, per e-mail een bericht zodat u weet wanneer de glazenwasser langskomt. Na de wasbeurt ontvangt u, eveneens per e-mail een factuur, of als u contant hebt betaald, een betalingsbewijs. Op deze factuur staat tevens vermeld wanneer de volgende schoonmaakbeurt zal plaatsvinden. Zo bent u altijd op de hoogte van de gemaakte afspraken!